evo kerastase olaplex kms sessions hairdressing amsterdam 

 

 

 

 

kerastase

Kérastase

Professionele diagnose.
De expertise van de Kérastase Advies-Kapper stelt hem in staat om een juiste diagnose te stellen, het verzorgingsprogramma te kiezen dat is aangepast aan het haartype en een service om te toveren tot een speciaal moment van ontspanning

kms produkten sessions hair

KMS California

In 1976 richtte biochemist Jamey Mazzotta, samen met zijn partners Kornfield en Smith in Redding, California het merk KMS op. De visie van de drie oprichters was om de meest innovatieve haarverzorgingsproducten te ontwikkelen. Het maakt niet uit welke stijl je kiest, dankzij de unieke productlijnen helpt KMS elk haartype te verzorgen en elke stijl te creëren, van de basis tot de finish.

 

evo-haarprodukten-sessions-

Evo haarproducten

Inside bottles of Evo that are bursting with personality, you'll find luxurious products that are sulphate, paraben, dea, tea and propylene glycol free; products that give professional results while respecting the environment. You won't find unnecessary, over-marketed ingredients; no imaginary technology, no myths, no gimmicks. all ingredients in evoformulations are active; nothing is added only to make claims on the label.

website by sitewash websites