serioxyl-lóreal-sessions-hairdressing-amsterdam

L’Oreal Professionel Serioxyl producten nu te koop Bij Sessions hairdressing

L’Oreal Serioxyl producten zijn speciaal ontwikkeld om dunner wordend haar er direct dikker en voller uit te laten zien. Bij 30% van de mannen vanaf 30 jaar ondervindt het probleem van dunner wordend haar en 50% van de mannen komt dit probleem ooit tegen. Bijna de helft van de vrouwen(45%) heeft last van verminderde haardichtheid.
Enkele voorbeelden: het haar voelt steeds dunner, haar aan de contour is zichtbaar minder,  vermindering van het volume aan de aanzet en steeds meer haren in de borstel vinden.Serioxyl heeft de meest stimulerende, verdikkende en versterken mix van ingrediënten op de hedendaagse markt (stemoxydine 5%,intra-cylane,neohesperidine,incell,glucoboost).

Resulterend in + 1700 haren, grotere haardichtheid, volume en dikte.- Het haar ziet er voller uit: Bij 78% van de gebruikers*

  • Het haar heeft meer dichtheid: Bij 83% van de gebruikers*
  • Het haar voelt dikker aan: Bij 81% van de gebruikers*Tijdens de slaapfase is de cel – en dus de haar- inactief. Deze fase kan 3 maanden tot 10 jaar duren. Stemoxydine verkort de slaapfase van een haar, waardoor de groei van de haar geactiveerd wordt.Er zijn 4 soorten toepassingen.
  • Denser hair met Stemoxydine moet dagelijks in de avond op een schone hoofdhuid, voor tenminste 3mnd. met een pipetje aangebracht worden. Voor het best mogelijke resultaat voor meer haar.
  • Thicker hair met Intra-cylane kan naar wens op vochtig haar worden aangebracht, waarna direct dikker haar beleeft wordt.
  • Fuller haar is een verzorgings kit voor thuis. Kit 1 is voor natuur haar en Kit 2 is speciaal voor gekleurd haar. Bevat een shampoo,conditioner en een mousse die allen bijdragen aan het dikker en voller uitzien van het haar.
  • Glycolic-acid is een salon toepassing;wat zorgt voor diepe reiniging van de hoofdhuid – Stimuleert de microcirculatie voor de groei van gezond haar. toegepast d.m.v. de Microdermabrasie Tool. Voor meer info kom langs bij Sessions hairdressing in Amsterdam